Bunga Telur Gold Brown

Ada org request nak tgk sample gold brown, so ini la hasilnya..part paling best weekend ni dah jumpa tempat yg ada byk stok kain stokin..lepas ni dah tak risau nak amik tempahan bunga kain stokin, sebab dah pasti kat mana nak dituju utk cari bahan…hehehe..lepas ni boleh la meluaskan bakat cuba bunga2 yg tak penah dibuat lagi…dah nampak bahan2 baru..best btul…

ha…dah beli orkid jugak..orkid plastik dan orkid hidup..sebabnya nak belek2 struktur bunga tu..cemana nak buat as bunga telur dan bunga dulang…boleh tgk contoh dlm gambar tapi tak sama..hehehe alasan je tu sebab mmg suka beli pokok bunga pun..harap orkid yg baru ni hidup lama..

nak sambung buat bunga calla lili n sambil2 tu pikir apa lagi gaya bunga telur gold yg sesuai nak ditunjuk pada bakal client..idea mmg melimpah tapi kena sesuaikan dgn budget client jugak…

lepas konsep full gold ni nak buat gold, red and white pulak…bahan pon dah beli, tgh decide bunga jenis apa yg sesuai..bila sebut red je sure terbayang roses..kalau nak patriotik buat bunga raya baru iyer…hahahha..

8 comments

  1. salam kenal kak… masuk dr laman blog zino
    err… akak nih wat bunga telur erk? lawa lah! mmg ada kedai ker atau sekadar amik upah kalo ada tempahan?
    hehehehe.. saje tanya…

  2. melor: aku bz skit2 la, dah ada org tempah bunga telo ni kena la buat..

    mamamanja: buat bunga telo ni bila ada tempahan tapi mmg ada bisnes online
    http://www.bungatelur.com

    icedlatte: kurangkan bunga jadi 2 kuntum je ke..ni bunga atas yg emas ke yg organza bawah tu? konpius..hehehe

  3. hai kak..salam bunga telor ea..akak susah ke nak cari stok kain2 utk bunga stokin?.jgn risau2,akak bleh hubungi saya,jika perlu jumlah yg byk,saya ada special gold utk akak.jika berminat,tq.

  4. cantik bunge telur ni..brape setangkai?mungkin i dah terlewat 3 tahun..kalau ade yg terbaru harap bg info.tq

Leave a Reply to fifi Cancel reply