4 comments

  1. Adoi…ayat tu …rsnya nnt dah besar nnt anak tu lg x lalu nk tido bl dah besar lg mcm2 dia nk buat…kt tunggu je..
    pssst Najmi n Nazihah msk sekolah minggu depan…

  2. ok. i can’t help gelak baca this post. hang on there beb!! cepat la besar tu brapa tahun ko target tu? coz erina is almost 3yrs, yet aku still wish dia cepat la besar so that baju2 dlm almari can stay kemas at least more than an hour, takyah buatkan susu 10 kali yet minum nye ciput je, takyah dukung kalau gi jln2.. and the list goes on.. hehehhee… but stimes i wish she doesn’t have to grow up, so that i dont have to explain sthing i don’t know how to explain…

  3. For now target jangka pendek, aku cuma harap dia besar skit dlm 2-3 bulan je..at least sampai dah dpt rutin bgn mlm yg selesa..tak de la kena menyusu n diaper changing every hour..tapi rasanya masuk setahun dua tak tido lena, lama2 aku pon jadi biasa dah kot..

    nak tunggu betul2 besar, mmg lambat lagi la..dah masuk sekolah lagi tak de harapan la nak tido, kena bgn siap sarapan, hantar ke sekolah etc..

Leave a Reply to Yinhasni Cancel reply